Bekbele Fatih Ortaokulu

Belgegeçer : (0326) 645 74 76
WEB https://bekbelefatihortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BEKBELE MH, CUMHURİYET CD., 31280 İskenderun/Hatay
VİZYON : GELECEĞİNİ TAHMİN DEĞİL;GELECEĞİNİ PLANLAYAN VE YETENEKLERİNİN FARKINDA OLAN BİR NESİL YETİŞTİRMEK.
MİSYON : ETİK İLKELERDEN ÖDÜN VERMEYEN VE İYİ İNSAN YETİŞTİRMEYE ODAKLANMIŞ BİR ÇALIŞMA TAKIMI İLE EĞİTİMDE FARKLILIK YARATMAKTIR.
BAŞARILAR : Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan “Beyaz Bayrak ve Sertifika´´ projesinde gerekli kriterleri karşılayan okulumuz 2010-2012 ve 2014 yıllarında Beyaz Bayrakla ödüllendirilmiştir.

Öğretim Şekli :2 li öğretim
Saatler : 08:10 12:40 13:10 17:40
Yabancı Dil :
Isınma : klima
Servis : Okulumuza servis ile ulaşım sağlayan öğrencilerimiz var
Ulaşım : iskenderun merkezde bekbele VE Orhantepe dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır
Yerleşim Yeri : bekbele mah. iskenderun
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine uzaklık 67 km dir. ilçe merkezine uzaklık 7 km dir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :